Mijn naam is Claudia en sinds 2001 ben ik werkzaam als SPW-er bij Het Bergje. 
Na al die jaren vind ik het nog steeds erg bijzonder dat ik de kindjes mag zien ontdekken, ontwikkelen en opgroeien en ik blijf mij verbazen over wat die kleintjes toch allemaal al kunnen! Ik vind het erg leuk om samen met de kindjes de creatieve dingen te doen, zoals knutselen, voorlezen, schminken en liedjes zingen. Maar van gezellig knuffelen met al die lieve kindjes geniet ik ook iedere dag! Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om te koken of bakken, te reizen, lezen en naar het museum te gaan.

Hallo! Ik ben Camilla , directeur, coach, beleidsmedewerker en pedagogisch medewerker bij Het Bergje. 
In januari 2009 ben ik begonnen als pm’er bij Het Bergje en sinds 2012 ben ik directeur van Het Bergje. Maar ik sta gelukkig ook regelmatig op de groep om mijn collega’s een handje te helpen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich prettig en veilig voelen bij ons. De persoonlijke sfeer en de kleinschaligheid van onze opvang draagt daar zeker aan bij. Ik geniet dagelijks van al die lieve snoetjes bij Het Bergje en verbaas me steeds weer over de ontwikkeling die ze doormaken bij ons. Ik vind het nog steeds bijzonder dat wij daar onderdeel van mogen zijn!
In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, luister ik muziek, bezoek ik musea en spreek ik af met vrienden en familie. Hopelijk tot snel bij Het Bergje!

Hallo allemaal!
Mijn naam is Floortje. Sinds 2021 heb ik het voorrecht om als pedagogisch medewerker bij Het Bergje aan de slag te gaan. Waar ik zelf erg blij en enthousiast van word in het contact met kinderen is hun onbevangen houding en manier van doen. Ik kan echt genieten van de momenten waarop een kind spontaan lacht of iets vertelt.
Ik vind het fijn om samen op te mogen trekken met de kinderen en collega’s. De activiteiten die ik graag onderneem met de kinderen zijn: boekjes lezen, liedjes zingen, lekker bewegen. In mijn vrije tijd ga ik graag een eindje fietsen of wandelen. Ik houd ook van dansen en lezen.

Mijn naam is Femke, spw-er bij Het Bergje.
In mijn vrije tijd kijk ik naar series en films, vind ik het leuk om te shoppen en ben ik graag bij vrienden en familie. In 2013 ben ik begonnen als stagiaire en in mei 2017 mocht ik als vaste kracht komen werken.
Gezellig naar de kinderboerderij en speeltuin gaan, dansen en samen een verhaaltje lezen vind ik naast kroelen en lekker gek doen met de kindjes erg leuk om te doen op mijn werk. Werken met jonge kinderen vind ik absoluut het allerleukste werk, geen één dag is hetzelfde en het allermooiste om te zien is, hoe ze elke dag weer iets nieuws hebben geleerd.  Mijn werkdag begint en eindigt altijd met een grote glimlach!

Hee hallo, mijn naam is Lotte. 
Ik ben pedagogisch medewerker, beleidsmedewerker en pedagogisch coach bij Het Bergje sinds het voorjaar van 2016. 
De functie van beleidsmedewerker en pedagogisch coach vind ik een super leuke aanvulling op mijn werk op de groep. Bij Het Bergje vind ik het altijd gezellig om iets te ondernemen met de kindjes, zoals een wandeling maken naar de eendjes of de kinderboerderij. Maar ook de kindjes zelf dingen laten ontdekken of laten maken vind ik erg leuk. Ze kunnen zo verbaasd en trots zijn op wat ze zélf kunnen, dat vind ik heel leuk om te zien. Bijzonder vind ik het dat je bij elk kind, zelfs de allerkleinsten, al zo goed merkt welk karakter er bij hem of haar hoort. 
Heel tof vind ik het om getuige te mogen zijn van hun ontwikkeling. Als ik niet aan het werk ben vind ik het heel leuk om te koken, naar een concert of festival te gaan en om er met vrienden op uit te gaan of samen een bordspel te doen. 

Tot ziens bij Het Bergje!

Hoi! Mijn naam is Maaike en ik ben pedagogisch medewerkster en coach/ beleidsmedewerkster bij Het Bergje. 
Voor mij is het allerbelangrijkste dat de kinderen met plezier bij ons komen. Je bouwt samen écht een band op! Vriendjes maken, spelen, ontdekken, leren en ontwikkelen. Ieder kind op zijn eigen tempo en eigen manier! Ik vind het heel mooi en bijzonder om hier deel van uit te mogen maken. Verder geniet ik heel erg van de verzorging, de uitstapjes en om samen lekker te kroelen en gek te doen. Mijn werk doe ik met heel veel liefde en plezier! 
Naast mijn werk ben ik vaak te vinden op een feestje of festival met vrienden. Ook vind ik het leuk om te winkelen en er lekker op uit te gaan. Tot snel bij Het Bergje!

Hallo, mijn naam is Claudia.
In juli ’23 heb ik de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond en ben ik na mijn stage gezellig blijven plakken bij Het Bergje!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken of te bakken, naar muziek luisteren en ik kijk graag films of series. Ook ga ik graag een dagje weg met vriendinnen of familie. Op het werk vind ik het leuk om met de kindjes te knutselen of boekjes te lezen. Maar met de kindjes kroelen of gek doen kan ik van genieten! Het mooiste van het werk vind ik dat je de kindjes ziet groeien in hun ontwikkeling. Ik zeg altijd: “Geen één dag is hetzelfde en dat maakt het werk voor mij zo leuk’.

Hey Hallo! 
Mijn naam is Rachell en ben sinds 2019 werkzaam als pedagogisch medewerker en sinds maart 2023 ben ik te vinden bij Het Bergje! 
Even samen knuffelen of gek doen met de kinderen, daar geniet deze juf enorm van! Ook vind ik het erg mooi dat ik een steentje mag bij dragen aan de ontwikkeling van een kind. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo leuk en zorgt dat ik mijn werk met liefde en plezier kan doen! 
Naast mijn werk heb ik nog andere passies, ik ben graag creatief bezig en ben dol op fashion. Winkelen doe ik dan ook erg graag! Daarom ben ik mijn eigen onderneming begonnen en heb ik sinds 2023 een webshop waar je fashion, sieraden en accessoires shopt. Maar ook handgemaakte zoals speenkoorden, knuffels, bijtringen etc. Ik ben een bezig bijtje, maar het werken met kinderen blijft toch wel echt mijn favoriet!