Mijn naam is Will van der Weegen, maar ik ben bij Het Bergje vooral bekend als ‘Oma Will’.
In 1993 ben ik begonnen als spw-er bij Het Bergje. Shoppen, lekker koken, badminton en
kroelen met m’n kleinkinderen zijn dingen die ik het liefst doe in mijn vrije tijd. Boekjes
lezen, spelen met de kinderen en het verzorgen van de kindjes zijn dingen die ik graag doe
bij Het Bergje. In de Berghut doen we educatieve spelletjes die de kinderen voorbereiden op
de basisschool. Ook dit doe ik altijd met veel plezier. Werken met kinderen is verrassend,
elke dag is anders. De interactie tussen kinderen blijf ik bijzonder vinden om te zien. Ik houd
gewoon van mijn werk!
Mijn naam is Claudia van Meel, spw-er bij Het Bergje. Mijn hobby’s zijn koken, creatief bezig zijn, reizen en lezen. Ik ben al weer een tijdje werkzaam bij Het Bergje; in maart 2001 ben ik begonnen. Het liefst doe ik de creatieve dingen met de kindjes; knutselen, schminken, voorlezen en liedjes zingen. Maar van gezellig knuffelen met al die lieve kindjes kan ik ook genieten! Ik vind het erg bijzonder dat ik de kindjes mag zien ontdekken, ontwikkelen en opgroeien. Ik geniet daar nog steeds elke dag van. Ik blijf me verbazen over wat die kleintjes allemaal al kunnen!
Hallo! Ik ben Camilla van der Weegen, directrice en spw-er bij Het Bergje. In januari 2009 ben ik begonnen als spw-er en sinds 2012 ben ik ook directrice van Het Bergje geworden. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, kijk ik films en series en sta ik iedere week in het bos voor een uurtje Bootcamp. Op mijn werk vind ik het vooral leuk om samen met de kindjes liedjes te zingen, naar de kinderboerderij of speeltuin te gaan of om gewoon lekker gek te doen met z’n allen. Kinderen kunnen je blijven verbazen met hun frisse kijk op de wereld. Alles is nieuw voor hen en daar leer je zelf ook een hoop van. Een heerlijke baan waar ik elke dag met veel plezier naar toe ga!
Ik ben Esther van der Meeren, spw-er bij Het Bergje. Ik houd van lezen, koken, gezellig de stad in om te shoppen of wat te drinken met vrienden. In 2008 ben ik als stagiaire begonnen en in februari 2009 ben ik in vaste dienst getreden. Met z’n allen aan tafel liedjes zingen, puzzelen of op de grond met de blokken spelen zijn dingen die ik graag met de kindjes doe. Het begeleiden van de kindjes in de Berghut vind ik ook altijd erg leuk om te doen. Kinderen zijn spontaan en eerlijk. Geen dag is hetzelfde en daarom is het ook zo leuk om met jonge kinderen te werken! 
Mijn naam is Femke de Rooij, spw-er bij Het Bergje. In mijn vrije tijd kijk ik naar series en films, vind ik het leuk om te shoppen en ben ik graag bij vrienden en familie. In 2013 ben ik begonnen als stagiaire en in mei 2017 mocht ik als vaste kracht komen werken. Gezellig naar de kinderboerderij en speeltuin gaan, dansen en samen een verhaaltje lezen vind ik naast kroelen en lekker gek doen met de kindjes erg leuk om te doen op mijn werk. Werken met jonge kinderen vind ik absoluut het allerleukste werk, geen één dag is hetzelfde en het allermooiste om te zien is, hoe ze elke dag weer iets nieuws hebben geleerd.  Mijn werkdag begint en eindigt altijd met een grote glimlach!
Hallo, Mijn naam is Lotte Bolding! Ik ben pedagogisch werker bij Het Bergje sinds het voorjaar van 2016. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het erg leuk om te koken, muziek te luisteren, naar een concert of festival te gaan en om eropuit te gaan met vrienden.  Bij Het Bergje vind ik het ook altijd erg leuk om iets te ondernemen met de kindjes, zoals een wandeling maken naar de eendjes of naar de kinderboerderij gaan. Maar ook met de kindjes kroelen, lachen en gek doen vind ik super leuk en geniet ik van. Ik vind het bijzonder dat je bij elk kind, zelfs bij de allerkleinsten, al zo snel merkt wat voor soort karakter er bij hem of haar hoort. Ik vind het super gaaf om getuige te mogen zijn van hun ontwikkeling.